Raputacot

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Raputacot

Kesäkeittiön ehdoton hitti, herkku ja helpotus - grillatut raputacot chimichurrikastikkeella, kylkeen paahdettuja perunoita. Ja Keiju Grilli & Marinadi -öljy. Se taipuu tässä reseptissä niin rapuihin, pottuihin kuin itse soosiinkin ja tuo sopivasti valkosipulin, timjamin ja paprikan makua.

Chimichurri:

loraus Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
persiljaa
korianteria
5
valkosipulin kynttä
tuore jalapeno
punaviinietikkaa
suolaa
pippuria

Raputacot:

jättiravunpyrstöjä
loraus Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
soft taco -lättyjä
kaalia
1
avokado
jalapenoa
limeä
suolaa
pippuria

Perunat:

perunoita
loraus Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
suolaa

Valmistusohje

Chimichurri:

1. Silppua kulhoon iso nippu persiljaa ja korianteria
2. Lisää kulhoon pieneksi pilkotut 4-5 valkosipulinkynttä ja yksi tuore jalapeno
3. Sekoita joukkoon reilusti Keiju Grilli & Marinadi -öljyä ja hieman punaviinietikkaa
4. Silppua ainekset sauvasekoittimella kastikkeeksi
5. Maista ja lisää suolaa ja pippuria oman makusi mukaan

Raputacot:

1. Poista ravuista suoli ja marinoi ne Keiju Grilli & Marinadi -öljyllä. Lisää suolaa ja persiljaa
2. Laita ravut grillitikkuihin ja grilliin. Pilko avokado, kaali ja jalapeno ohuiksi siivuiksi
3. Kun ravut ovat kypsiä, pyöräytä tacolätyt nopeasti grillissä
4. Laita tacoihin kaalia, muutama rapu ja päälle avokadoa, jalapenoa ja chimichurria

Perunat:

1. Pese, kuivaa ja halkaise perunat muutamaan osaan.
2. Pyörittele ne Keiju Grilli & Marinadi -öljyssä ja laita grilliin.
3. Kun perunat on kypsyneet, lisää suolaa ja päälle reilusti chimichurria!