Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Saagan sienigalette
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Saaga kitchen -blogin kanssa.
Pohja: |
|
3 dl |
vehnäjauhoja
|
125 g |
Keiju Merisuola margariinia
|
0,5 tl |
leivinjauhetta
|
1 tl |
suolaa
|
1 dl |
maustamatonta soijajugurttia
|
Täyte: |
|
2 dl |
pilkottuja herkkutatteja
|
2 dl |
tuoretta pinaattia
|
1 |
suuri punasipuli
|
2 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 rkl |
siirappia
|
1 rkl |
balsamicoa
|
2 |
valkosipulinkynttä
|
kuivattua rosmariinia
|
|
2 rkl |
Keiju Merisuola margariinia
|
Valmistusohje
Valmista ensin täyte.
Mittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Nypi margariini joukkoon ja laita kulho jääkaappiin tekeytymään.
Pilko sipulit ja kuullota niitä hetki margariinissa pannulla. Lisää pilkotut tatit. Paista hetki ja lisää pinaatti joukkoon. Mausta.
Levitä taikina leivinpaperille pyöreäksi pohjaksi. Kaada sieni-sipuliseos päälle, niin että reunoille jää muutama sentti. Käännä reunat sisäänpäin.
Paista uunissa 225 asteessa 20 minuuttia.