Saagan sienigalette

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Saagan sienigalette

Pohja:

3 dl
vehnäjauhoja
125 g
Keiju Merisuola margariinia
0,5 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
1 dl
maustamatonta soijajugurttia

Täyte:

2 dl
pilkottuja herkkutatteja
2 dl
tuoretta pinaattia
1
suuri punasipuli
2 tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
siirappia
1 rkl
balsamicoa
2
valkosipulinkynttä
kuivattua rosmariinia
2 rkl
Keiju Merisuola margariinia

Valmistusohje

Valmista ensin täyte.
Mittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Nypi margariini joukkoon ja laita kulho jääkaappiin tekeytymään.
Pilko sipulit ja kuullota niitä hetki margariinissa pannulla. Lisää pilkotut tatit. Paista hetki ja lisää pinaatti joukkoon. Mausta.
Levitä taikina leivinpaperille pyöreäksi pohjaksi. Kaada sieni-sipuliseos päälle, niin että reunoille jää muutama sentti. Käännä reunat sisäänpäin.
Paista uunissa 225 asteessa 20 minuuttia.