Salaattibowl

Arvostele resepti

Syvässä kulhossa Keijun herkullinen salaattibowl valmiina tarjoiltavaksi

Ainekset

200 g
ohrahelmiä
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
200 g
naatillisia pikkuporkkanoita
1 rkl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
1 tl
suolaa
1 rkl
dukkah-mausteseosta
200 g
kikherneitä
50 g
mikroyrttejä
100 g
kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

Keitä ohrahelmiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Valuta kypsä ohra ja jäähdytä. Halkaise pikkuporkkanat ja kypsennä pannulla Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyssä.

Siirrä porkkanat pois pannulta ja paista samalla pannulla dukkah-mausteseoksella maustetut kikherneet rapeiksi.

Rakenna syviin kulhoihin salaattibowl ohrasta, pikkuporkkanoista, kikherneistä, mikroyrteistä, kuivatuista karpaloista ja porkkanatahnasta.