Salsa verde

15 min

Arvostele resepti

Tuoreista yrteistä valmistettua salsa verdeä karitsanlihan päällä ja morttelissa

Tuoreista yrteistä ja Keiju-öljyistä valmistuu maukas ja nopea vihreä salsa. Tämä terveellinen salsa verde sopii mainiosti esimerkiksi nachojen tai grillilihan, kuten karitsan kareen, kanssa nautittavaksi.

Ainekset

1 dl
Keiju rypsiöljyä tai auringonkukkaöljyä
1 dl
hienonnettua minttua
1 dl
hienonnettua korianteria
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
vihreä jalapeno pilkottuna
2
kevätsipulin vartta pilkottuna
1/2
kurkku
1 tl
suolaa
2 tl
hunajaa

Valmistusohje

Laita yrtit, valkosipuli, jalapeno ja kevätsipuli öljyn kanssa mortteliin ja jauha karkeaksi massaksi.

Kuori kurkku ja leikkaa pieneksi kuutioksi.

Lisää kurkkukuutiot salsan sekaan ja mausta suolalla sekä hunajalla.

Tarjoile salsa verde esimerkiksi grillatun lihan kanssa.

 

 

<!–

Lue lisää Öljyakatemiasta

–>