Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
Lue lisää
Savuporo-perunasalaatti
10
Raaka-aineet |
|
1 kg |
perunoita
|
vettä + suolaa
|
|
100 g |
kylmäsavustettu poronpaistia
|
2 |
omenaa
|
1 ruukku |
basilikaa
|
1-2 rkl |
kapriksia
|
50 g |
rucolaa
|
3/4 dl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
mustapippuria myllystä
|
Valmistusohje
Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori.
Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti veitsellä.
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna basilika ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.
Laita rucola salaattivadille tai sekoita muiden ainesten joukkoon.
Valuta joukkoon yrttiöljy ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
Sekoita ja tarkista maku.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.