Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Sinappinen salaatinkastike
Raaka-aineet |
|
2 rkl |
dijon-sinappia
|
1/3 dl |
valkoviinietikkaa tai valkoista balsamicoa
|
1/2 dl |
sitruunamehua
|
1 rkl |
soijakastiketta
|
2 rkl |
hunajaa
|
1/2 tl |
valkopippuria
|
2 dl |
Keiju rypsiöljyä
|
Valmistusohje
Sekoita sinappiin valkoviinietikka, sitruunamehu, hunaja, valkopippuri ja soijakastike. Lisää öljyä aluksi tipoittain ja lopuksi ohuena nauhana. Tarjoa kastike erikseen pullosta, josta jokainen voi itse annostella kastiketta salaattinsa päälle.