Keiju Juokseva on helppokäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan. Paistamiseen se sopii erityisen hyvin, sillä se ei räisky. Tuote on täysin…
Lue lisää
Sitruunaletut
30-45 min
noin 10 kpl
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Peggy Thomaksen kanssa.
Ainekset: |
|
4 dl |
vehnäjauhoa
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1/4 tl |
suolaa
|
½ |
raastettu sitruunan kuori (luomu)
|
2 |
kananmunaa
|
3 dl |
maitoa
|
½ dl |
Keiju juoksevaa
|
Paistamiseen Keiju Juoksevaa
|
Valmistusohje
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Huuhtele ja raasta sitruuna. Erottele kananmunasta keltuainen ja valkuainen.
Sekoita maito, keltuaiset, Keiju Juokseva ja sitruunan kuori keskenään. Lisää jauhot nesteeseen hyvin sekoittaen, kunnes seos on sileää.
Vispaa valkuaiset kevyeksi vaahdoksi ja sekoita vaahto lopuksi muun taikinan sekaan. Kuumenna paistoalusta/paistinpannu ja lisää pinnalle loraus Keiju Juoksevaa.
Nostele taikina kekoja paistinalustalle ja paista molemmin puolin, kunnes ovat kauniin kullanruskeita. Tarjoile sitruunaletut marja-fetasalaatin sekä hunajan kanssa.