Suklaabrowniet Keijun tapaan
Raaka-aineet |
|
6 |
kananmunaa
|
3 dl |
sokeria
|
1 tl |
vaniljarouhetta
|
2 tl |
leivinjauhetta
|
4 dl |
vehnäjauhoja
|
250 g |
Keiju Juokseva 500 ml
|
400 g |
tummaa suklaata
|
Valmistusohje
Suklaan ystävät kokevat onnen hetkiä näiden supersuklaisten brownie-leivosten äärellä, joissa on vieno vaniljan tuoksu. Nämä browniet on helppo leikata paloiksi ja pinnan kuvio on kaunis itsessään ilman kummempia koristeluja. Muista käännellä taikina tasaiseksi puuhaarukalla, sillä liian huolellinen taikinan vatkaaminen kadottaa brownien kuohkeuden ja pinnan kuvioinnin.
Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään vaahdoksi.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljarouhe.
Lisää jauhoseos kananmuna-sokerivaahtoon ja kääntele taikina tasaiseksi puuhaarukalla.
Sulata kattilassa miedolla lämmöllä tumma suklaa ja lisää joukkoon Keiju Juokseva.
Kun suklaa on täysin sulanut, lisää suklaaseos jauhotaikinaan ja kääntele taikina tasaiseksi puuhaarukalla.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja tasoita tarvittaessa.
Paista brownielevyä uunin keskitasolla 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Leikkaa brownielevy jäähtyneenä palasiksi.