Tapenade-pasta

20 min
4:lle

Arvostele resepti

Maukasta tapenade-pastaa vaalealla lautasella koristeltuna basilikan lehdillä

Tapenade on ranskalaista alkuperää oleva tahna, joka täyteläisen makunsa ansiosta sopii erinomaisesti pastan kastikkeeksi. Tätä nopeaa ja herkullista pastaa kehtaa tarjota myös illallisvieraille.

Tapenade

3 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
2 dl
kivettömiä kalamataoliiveja
2 rkl
kaprista
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2
sitruuna
1
valkosipulinkynsi
400 g
spagettia
2 l
vettä
1 tl
suolaa

Tarjoiluun

2 rkl
raastettua parmesanjuustoa
2 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
1 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä

Valmistusohje

Soseuta yrttiöljy, oliivit, kaprikset, aurinkokuivatut tomaatit, sitruunamehu ja valkosipuli sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi.

Keitä spagetti melkein kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita tapenade ja spagetti pannulla ja lisää vähän keitinvettä sekaan.

Lämmitä, jaa lautasille ja viimeistele parmesanilla, persiljalla sekä yrttiöljyllä.