Monikäyttöisen oliiviöljysprayn avulla maustat ruoan helposti, herkullisesti ja tarkasti. Pakkauskoko 200 ml. • 100 % oliiviöljy ilman lisäaineita ja ponneaineita…
Lue lisää
Tomaatti-bruchetta anjoviksella
15 min
4
Tomaattiset bruchettat sopivat niin alkuruuaksi kuin osaksi brunssiakin. Tomaatin kirpeys, anjoviksen tuoma umami, mozzarellan täyteläisyys ja basilikan raikkaus eivät vaadi ylimääräisiä kommervenkkejä. Viimeistele herkulliset leivät kätevästi Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljysprayllä.
Ainekset: |
|
10 siivua |
patonkia tai vastaavaa leipää
|
Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray
|
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
15 |
kirsikatomaattia
|
125 g |
mozzarellaa
|
10 |
anjovisfileetä
|
3-4 oksaa |
basilikaa
|
suolaa
|
|
mustapippuria
|
Valmistusohje
Voitele leivän siivu oliiviöljysprayllä ja paahda pannussa tai grillissä rapeiksi. Sipaise leipien pintaa puolitetulla valkosipulinkynnellä. Kokoa päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja, revittyä mozzarellaa, anjovisfilee ja basilikan lehtiä. Viimeistele suolalla, mustapippurilla ja suihkauksella oliiviöljyspraytä.