Tomaattinen parmesaani-spagetti

20 min
4

Arvostele resepti

Tomaattinen parmesaani-spagetti

Tomaattinen parmesaani-spagetti on yksinkertainen ja helppo herkku, joka vaatii tuoreita raaka-aineita onnistuakseen. Kirsikkatomaatit, tuore basilika ja laadukas parmesaani ovat kaiken A ja O, joita Keijun tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljy tukee täydellisesti.

Ainekset:

4
valkosipulinkynttä
1
sipuli
4 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
4 oksaa
basilikaa
400 g
tomaattimurskaa
suolaa
mustapippuria
1 tl
sokeria
150 g
kirsikkatomaatteja
400 g
tuorepastaa (esim. fettuccine)

Koristeluun

tuoretta basilikaa
parmesaania

Valmistusohje

Hienonna valkosipulit ja sipuli. Kuullota niitä pannulla yrttiöljyssä 3-4 minuuttia keskilämmöllä. Suikaloi basilikan lehdet ja lisää pannulle tomaattimurskan kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja lisää viimeiseksi pariksi minuutiksi kirsikkatomaatit. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta ja kastike keskenään ja viimeistele reilulla määrällä parmesaania ja basilikaa.