Tomaattinen pastasalaatti

30 min
10

Arvostele resepti

Tomaattinen pastasalaatti

Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljystä valmistettu majoneesimainen dressing tuo pientä extraa ja täyteläisyyttä perinteiseen pastasalaattiin.

Ainekset:

250 g
sipulia
20 g
Keiju rypsiöljyä
30 g
tomaattipyreetä
60 g
Kananmunia
10 g
valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
250 g
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljyä

Pastasalaatti

750 g
pastaa
100 g
paprikaa
100 g
kurkkua
100 g
tomaattia
10 g
suolaa
10 g
mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa sipuli pieneksi ja freesaa pannulla yhdessä rypsiöljyn ja tomaattipyreen kanssa.

2. Soseuta jäähtynyt sipuli-tomaattipaistos tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

3. Lisää joukkoon kananmunat, etikka, suola ja pippuri. Lopuksi emulsoi mukaan myös yrttiöljy.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente -kypsyyteen.

5. Kuutioi paprika, kurkku sekä tomaatti. Sekoita keskenään pasta, kasvikset sekä tomaattinen dressing. Tarkista maku ja mausta tomaattinen pastasalaatti suolalla sekä mustapippurilla.

laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä