Tomaattinen pastasalaatti
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljystä valmistettu majoneesimainen dressing tuo pientä extraa ja täyteläisyyttä perinteiseen pastasalaattiin.
Ainekset: |
|
250 g |
sipulia
|
20 g |
Keiju rypsiöljyä
|
30 g |
tomaattipyreetä
|
60 g |
Kananmunia
|
10 g |
valkoviinietikkaa
|
suolaa
|
|
mustapippuria
|
|
250 g |
Keiju chili, tomaatti ja basilika yrttiöljyä
|
Pastasalaatti |
|
750 g |
pastaa
|
100 g |
paprikaa
|
100 g |
kurkkua
|
100 g |
tomaattia
|
10 g |
suolaa
|
10 g |
mustapippuria
|
Valmistusohje
1. Leikkaa sipuli pieneksi ja freesaa pannulla yhdessä rypsiöljyn ja tomaattipyreen kanssa.
2. Soseuta jäähtynyt sipuli-tomaattipaistos tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
3. Lisää joukkoon kananmunat, etikka, suola ja pippuri. Lopuksi emulsoi mukaan myös yrttiöljy.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente -kypsyyteen.
5. Kuutioi paprika, kurkku sekä tomaatti. Sekoita keskenään pasta, kasvikset sekä tomaattinen dressing. Tarkista maku ja mausta tomaattinen pastasalaatti suolalla sekä mustapippurilla.
laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä