Keiju Valkosipulilevite on Suomessa valmistettu maukas oikeaa valkosipulia sisältävä palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen margariini soveltuu erinomaisesti sekä leivän päälle, ruoanvalmistukseen…
Lue lisää
Valkosipuli-portobellot
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti ja sen toteuttaja on Jenni Häyrinen

Valkosipulirakkautta! Täytetyt valkosipuli-portobellot venyvällä mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla valellaan runsaalla sulatetulla Keiju Valkosipulilevitteellä. Portobello todella imee kaikki maut itseensä kuin sieni!
Aineosat: |
|
4 rkl |
Keiju Valkosipulilevitettä
|
tuoretta oreganoa
|
|
4 |
portobello sientä
|
mustapippuria
|
|
250 g |
mozzarellaa
|
1 rs |
kirsikkatomaatteja
|
balsamicokastiketta
|
|
Lisäksi: |
|
1 |
valmispatonki
|
Valmistusohje
- Sulata Keiju Valkosipulilevite kattilassa. Mausta hienonnetuilla yrteillä esimerkiksi oreganolla.
- Poista portobelloista kannat. Sivele portobellojen pintaan sulaa levitettä molemmin puolin. Rouhi päälle mustapippuria.
- Täytä portobellot revityllä mozzarellalla ja kirsikkatomaattisiivuilla.
- Paista 200-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on paahtunut. Viimeistele balsamicokastikkeella ja yrteillä.
Vinkki! Käytä loput sulasta Keiju Valkosipulilevitteestä valkosipulipatonkiin. Tee syviä viiltoja patonkiin. Levitä väleihin Keiju Valkosipuli levitettä. Sivele pintaan loput sulatetusta levitteestä. Kääri folioon ja paista 225-asteessa noin 15 minuuttia.