Vegaaninen Butter Tofu

1h 10 min (25 min aktiivinen valmistus, 45 min uunissa) + kuorrutteen jähmettyminen jääkaapissa n. 2 h.

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Vegaaninen Butter Tofu

Ainekset:

270 g
maustamatonta tofua
4
valkosipulinkynttä
1 tl
currya
1 tl
paprikamaustetta
2 tl
garam masala -maustetta
1 tl
kurkumaa
0,5 tl
chilirouhetta
0,5 tl
suolaa
50 g
Keiju Merisuola -levitettä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
raastettua inkivääriä
400 g
paseerattua tomaattia
2,5 dl
kaurakermaa (tai kookoskermaa)

Lisäksi:

basmatiriisiä
tuoretta korianteria
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Tee näin:

Kuivaa tofu puhtaaseen keittiöliinaan ja anna olla liinaan käärittynä sillä välin, kun hienonnat valkosipulinkynnet.

Murustele tofusta pieniä paloja kulhoon. Paista tofua kuivalla pannulla n. 5 min, jonka jälkeen lisää mausteet.

Lisää pannulle 50 grammaa Keiju Merisuola -levitettä, jonka jälkeen lisää hienonnettu valkosipuli sekä raastettu inkivääri.

Lisää pannulle soijakastike, paseerattu tomaatti sekä kaurakerma. Anna muhia keskilämmöllä n. 10 min.

Tarjoile Butter Tofu -kastike keitetyn basmatiriisin ja tuoreen korianterin kera.