Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Vegaaninen Butter Tofu
1h 10 min (25 min aktiivinen valmistus, 45 min uunissa) + kuorrutteen jähmettyminen jääkaapissa n. 2 h.
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Salla Jokisen kanssa.
Ainekset: |
|
270 g |
maustamatonta tofua
|
4 |
valkosipulinkynttä
|
1 tl |
currya
|
1 tl |
paprikamaustetta
|
2 tl |
garam masala -maustetta
|
1 tl |
kurkumaa
|
0,5 tl |
chilirouhetta
|
0,5 tl |
suolaa
|
50 g |
Keiju Merisuola -levitettä
|
2 rkl |
soijakastiketta
|
1 rkl |
raastettua inkivääriä
|
400 g |
paseerattua tomaattia
|
2,5 dl |
kaurakermaa (tai kookoskermaa)
|
Lisäksi: |
|
basmatiriisiä
|
|
tuoretta korianteria
|
|
seesaminsiemeniä
|
Valmistusohje
Tee näin:
Kuivaa tofu puhtaaseen keittiöliinaan ja anna olla liinaan käärittynä sillä välin, kun hienonnat valkosipulinkynnet.
Murustele tofusta pieniä paloja kulhoon. Paista tofua kuivalla pannulla n. 5 min, jonka jälkeen lisää mausteet.
Lisää pannulle 50 grammaa Keiju Merisuola -levitettä, jonka jälkeen lisää hienonnettu valkosipuli sekä raastettu inkivääri.
Lisää pannulle soijakastike, paseerattu tomaatti sekä kaurakerma. Anna muhia keskilämmöllä n. 10 min.
Tarjoile Butter Tofu -kastike keitetyn basmatiriisin ja tuoreen korianterin kera.