Keiju Kaura on maustaan tunnettu kaurajuoman ja kasviöljyn yhdistelmästä syntynyt palmuöljytön levite, joka maistuu parhaalta leivällä, mutta sopii erinomaisesti myös…
Lue lisää
Vegaaniset pinaattiletut
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Pupulandia by Jenni Rotonen kanssa.
Ainekset: |
|
150 g |
pakastepinaattia
|
2 rkl |
Keiju Kauraa
|
5 dl |
kaurajuomaa
|
3 dl |
vehnäjauhoja
|
1 dl |
kaurahiutaleita
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1 tl |
suolaa
|
Lisäksi: |
|
Keiju Kauraa paistamiseen
|
|
puolukoita
|
|
sokeria
|
Valmistusohje
Sulata pakastepinaatti ja Keiju Kaura erillisissä astioissa.
Ota myös puolukat sulamaan.
Sekoita pinaatti ja kaurajuoma sekä lisää joukkoon kuivat ainekset ja sulatettu Keiju Kaura.
Anna taikinan turvota liinan alla 15 min.
Laita kuumalle pannulle pieni nokare Keiju Kauraa ja levitä se tasaisesti pannun pinnalle. Lisää pannulle kauhallinen taikinaa ja valuta taikina tasaisen pyöreäksi pannua kallistamalla.
Paista lettua, kunnes pinta on hyytynyt ja alapinta on saanut kauniin ruskean värin. Käännä lettu ja paista vielä hetken verran.
Survo haarukalla puolukat kulhossa ja lisää joukkoon pari pientä lusikallista sokeria.
Tarjoile pinaattilettujen kanssa.