Vegaaniset pinaattiletut

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Vegaaniset pinaattiletut

Ainekset:

150 g
pakastepinaattia
2 rkl
Keiju Kauraa
5 dl
kaurajuomaa
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa

Lisäksi:

Keiju Kauraa paistamiseen
puolukoita
sokeria

Valmistusohje

Sulata pakastepinaatti ja Keiju Kaura erillisissä astioissa.
Ota myös puolukat sulamaan.
Sekoita pinaatti ja kaurajuoma sekä lisää joukkoon kuivat ainekset ja sulatettu Keiju Kaura.
Anna taikinan turvota liinan alla 15 min.

Laita kuumalle pannulle pieni nokare Keiju Kauraa ja levitä se tasaisesti pannun pinnalle. Lisää pannulle kauhallinen taikinaa ja valuta taikina tasaisen pyöreäksi pannua kallistamalla.
Paista lettua, kunnes pinta on hyytynyt ja alapinta on saanut kauniin ruskean värin. Käännä lettu ja paista vielä hetken verran.
Survo haarukalla puolukat kulhossa ja lisää joukkoon pari pientä lusikallista sokeria.

Tarjoile pinaattilettujen kanssa.