Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Veikeät Halloween Red Velvet -kuppikakut
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttajat ovat Mikko ja Kimmo Niemi.
Nappaa tästä halloween-teemaan sopiva herkkuresepti – Red Velvet kuppikakut, jotka herää henkiin karkkisilmillä ja Draculan hampailla, hurjan herkullista!
Pohja |
|
6 dl |
vehnäjauhoja
|
3,5 dl |
sokeria
|
1 tl |
ruokasoodaa
|
1 tl |
suolaa
|
2 tl |
kaakaojauhetta
|
3,5 dl |
Keiju rypsiöljyä
|
2,5 dl |
kermaviiliä
|
2 kpl |
kananmunaa
|
2 rkl |
punaista elintarvikeväriä
|
2 rkl |
väkiviinaetikkaa
|
1 tl |
Vaniljauutetta
|
Kuorrutus |
|
500 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
5 dl |
tomusokeria
|
250 g |
pehmeää margariiniä
|
1 tl |
Vaniljauutetta
|
Valmistusohje
- Sekoita kulhossa Keiju rypsiöljy, kermaviili, munat, väri, etikka ja vaniljauute.
- Sekoita toisessa kulhossa jauhot, suola, sokeri, sooda ja kaakaojauhe.
- Sekoita kuiva-aineet siivilän läpi nesteiden kanssa, sekoita vaan sen verran että kaikki ainekset sekoittuu tasaiseksi.
- Laita muffinssivuokiin uunin kestäviä muffinivuokia ja lusikoi taikina niihin. Huomioi taikinaa lusikoidessa vuokiin, että taikina kohoaa hieman.
- Paista 180 asteisessa uunissa noin 15-20min, voit tarkastaa kypsyyden hammastikulla.
Kuorrutus
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita massa pursotuspussiin. Anna olla hetki jääkaapissa ennen pursottamista.
- Anna pohjien jäähtyä kunnolla ennen kuorrutteen pursotusta. Koristele kuppikakut silmillä ja draculan hampailla.