Keiju Grilli & Marinadi -öljy on kausituote ja saatavilla vain rajoitetusti. Keiju Grilli & Marinadi –öljy on valkosipulilla, timjamilla ja…
Lue lisää
Yrttiöljyllä marinoitua kanaa ja grillattua bataattia
aktiivinen 45 min, passiivinen 2 h
4
Keijun Grilli & Marinadi -öljystä valmistuu helposti mausteinen yrttiöljy, joka toimii marinadina kanoille ja kastikkeena annokselle. Yrttiöljy antaa broilerin rintafileille ja grillatulle bataatille upean maun ja tekee kanasta erityisen mehevän ja aromikkaan. Lisukkeeksi grillataan makeita bataattilohkoja, jotka täydentävät aterian erinomaisesti. Yhdistelmä on mitä parhain valinta kesän grilli-illallisille, sillä grillattu kana ja bataatti ovat takuuvarmoja hittejä. Muista myös oikea kanan grillauslämpötila, jotta broileri pysyy mehukkaana ja maukkaana. (maidoton, laktoositon, gluteeniton, pähkinätön, soijaton)
Yrttiöljy |
|
2,5 dl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
2 dl |
tuoreita yrttejä
|
1 rkl |
omenaviinietikkaa
|
0,5 tl |
suolaa
|
1 tl |
sokeria
|
Marinadi broilerille |
|
600 g |
broilerin rintafileitä
|
1 dl |
yrttiöljyä
|
Grillibataatit |
|
2 |
bataattia
|
0,5 dl |
Keiju Grilli & Marinadi -öljyä
|
1 tl |
suolaa
|
mustapippuria
|
Valmistusohje
- Valmista yrttiöljy.
- Laita kaikki yrttiöljyn ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
- Marinoi broileri.
- Lisää 1 dl yrttiöljyä broilereihin ja anna marinoitua vähintään kaksi tuntia.
- Säästä loput yrttiöljyt tarjottavaksi aterian kastikkeena.
- 6. Valmistele ja grillaa bataatit ja broileri.
- Pese bataatit, leikkaa lohkoiksi ja sekoita joukkoon öljy.
- Grillaa rintafileitä ja bataatteja molemmin puolin noin 5-7 minuuttia tai kunnes rintafileen sisälämpötila on 75 astetta ja bataatit ovat pehmeän kypsiä.
- Mausta broilerit ja bataatit suolalla sekä mustapippurilla.
- Tarjoile!