Alusta loppuun, sievästi ja huolella

Isoäidin keittokirjasta kumpuavat pelkästään maailman parhaat, vanhan hyvän ajan herkut. Ne ovat laatuleipomuksia, jotka ovat kestäneet hyvästä syystä käytössä vuosikymmenet. Niiden maku on ylivertainen. Nyt Keiju on kerännyt talteen kaikkein parhaimpia klassikkoreseptejä. Niitä löytyy täältä, osa maustettuna hippusella nykyaikaa.

Perintöreseptit on alunperin kauniisti ja käsin kirjoitettu. Mummon Klassikoita ovat esimerkiksi suussasulavat lusikkaleivät, rapeat kaneliässät ja hedelmistä herkullisesti karamellisoitunut keikauskakku. Ne tehdään niin kuin isoäiti itse tekisi, sulasta rakkaudesta. Parhaita raaka-aineita arvostaen, jokainen vaihe, ihan aina, sievästi ja huolella.

 

Mummon parhaat jouluklassikot

Öljy leivonnassa – opi perusperiaatteet

Öljyllä voi korvata voin leivonnassa. Kunhan muistaa, että öljy ei vaahtoudu. Lue muut niksit.

Lue lisää