Katso kurssit ja opi rypsiöljyn salaisuudet ruoanlaitossa

Kasviöljyt tarjoavat herkullista makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Voidaan perustellusti sanoa, että niissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Mikä öljy sitten sopii mihinkin tarkoitukseen? Tältä sivulta löydät monenlaista opetusvideota, joita katsomalla opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Tutustu eri öljyjen ominaisuuksiin, kokeile rohkeasti ja luo uusia makuelämyksiä keittiössäsi. Tervetuloa oppimaan herkullisista öljyistä!

Tutustu myös muihin kursseihimme ja resepteihimme Keijun Öljyakatemiassa

Nämä olivat vasta esimakua siitä, mitä kaikkea voit löytää Keijun Öljyakatemiasta. Tarjolla on kursseja, joista voit ammentaa valtavasti oppia öljyjen käyttöön ruoanlaitossa. Voit pureutua syvemmälle ruokakulttuureihin ympäri maailmaa nimenomaan öljyjen käytön näkökulmasta, perehtyä erityyppisten öljyjen ominaisuuksiin ja eroihin sekä löytää kaikkiin käyttötarkoituksiin juuri oikean öljyn. Keijun Öljyakatemiassa oppimaasi pääset hyödyntämään monipuolisesti, sillä tarjolla on todella laaja kattaus kaikenlaisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin, pääruokiin, jälkiruokiin ja leivontaan sekä tietysti myös grillaukseen.