Keijun tuotannossa periaatteenamme on, että margariinin valmistus Suomessa ei saa uhata ympäristöä tai ihmisten hyvinvointia myöskään raaka-aineiden alkulähteillä. Keijun raaka-aineiden viljelyn on oltava kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja taloudellisesti paikallisille yhteisöille kannattavia.
Keiju-tuotteissa käytetty rypsiöljy on kotimaista, mutta palmu-, kookos- ja sheaöljyn hankimme luotettavilta eurooppalaisilta öljytoimittajilta. Keiju-tuotteissa käytetyt trooppiset öljyt ovat pääasiassa peräisin Indonesiasta, Malesiasta sekä Afrikasta.
Asetamme kaikille tuottajillemme kovat vaatimukset. Keiju esimerkiksi valitsee tuottajikseen vain sellaisia palmuöljyplantaaseja, jotka täyttävät kestävän kehityksen edellytykset. Koska koko tuotantoketjumme on sertifioitu ja auditoitu, pystymme pitämään sen läpinäkyvänä ja jäljitettävänä. Tiedämme ja tunnemme toimittajat, joilta Keijun raaka-aineet tulevat.